Tüm Bloglar

Epoksi ve Zeytin Ağacı Birlikteliği

Epoksi Nedir? Epoksi, sert ve dayanıklı bir reçine türüdür. Genellikle zemin kaplamalarında, kapı ve pencere çerçevelerinde, ahşap ve metal yüzeylerde kullanılır. Ayrıca suya dayanıklı özelliği sayesinde deniz araçlarının yapımında da sıkça kullanılır. Epoksi, sıvı haldeyken iki bileşenin karıştırılmasıyla oluşur ve sonrasında sertleşir. Bu özelliği sayesinde yüzeylere mükemmel bir yapışma sağlar.

Devamı
24/03/2024 21:00

El Yapımı Ürünlerin Önemi

El yapımı ürünler, son yıllarda popülerliği artan ve birçok kişinin tercih ettiği ürünlerdir. Özellikle son dönemde sürdürülebilirlik ve doğaya saygı gibi konuların ön plana çıkmasıyla birlikte, el yapımı ürünlere olan ilgi de artmıştır. Peki, el yapımı ürünlerin önemi nedir? Neden bu kadar tercih ediliyor? Bu yazıda, el yapımı ürünlerin önemine ve avantajlarına değineceğiz

Devamı
24/03/2024 20:56

İnsanlık ve Takı

Takı yapımı, insanlık tarihinin çok eski zamanlarına kadar uzanmaktadır. İnsanlar, takı yapımıyla ilgili gelenekleri, yaratıcılıklarını ve kişisel tarzlarını ifade etmek için kullanmışlardır.

Devamı
08/05/2023 17:45

Tasarım

Tasarım bir planın, bir nesnenin ya da bir inşa süreci içinde (mimarî çizimler, mühendislik çizimleri, iş süreci vb.) meydana getirilmesine denir. Elizabeth Adams Hurwitz tarafından kısa ve öz olarak “gerekli olanın araştırılması” şeklinde tanımlanmıştır.

Devamı
27/10/2022 15:10

Zeytin Ağacı

Zeytin ağacı Olea europaea, Akdeniz, Avrupa, Asya ve Afrika'ya özgü, sık dallı, yayvan tepeli, her dem yeşil yapraklı, yaprak dökmeyen ağaç veya çalıdır.

Devamı
28/04/2022 17:13

Atölyemizden

Fabrika değiliz, olmakta istemiyoruz. Yapıyoruz kendi çapımızda alın teri ve emekle.

Devamı
24/07/2021 04:00
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.